Adoptie honden – A Comfort Zone for Animals

A COMFORT ZONE FOR ANIMALS

BLUE

  • Geslacht : Teef
  • Geschatte leeftijd : 7 maanden
  • Grootte : Groot ( rond de 50cm )
  • Verblijfplaats : NL

INFO

Blue samen gevonden met haar broer Max en nog een andere zus Maya. Blue Is een lief meisje maar nog wel wat bang dus moet je haar met geduld en rust benaderen maar wat een mooie blauwe ogen! Als ze naar Nederland komen, Is ze geënt heeft een chip paspoort en is gestiriliseerd. Ze zal wat kleiner blijven dan haar broertje, blue zal ongeveer 45/50cm worden. We zoeken wel mensen met ervaring met wat bange honden. Zo wel binnen als buiten zal ze ook alles moeten leren. Ze is wel heel lief, als ze je eenmaal Kent. Voor meer info kan u best het aanvraag formulier invullen of Marcha bellen waar ze in de opvang gaat als ze nog niet geadopteerd Is.

UPDATE 2 : Blue is nu 7 maanden jong, geënt heeft een chip paspoort en is gestiriliseerd. Ze zal ongeveer 45/50 cm hoog worden. Ze zit nu ruim drie maanden in de opvang in Nederland Omdat ze eerst moesten wennen aan het leven in Nederland en alles er omheen. Blue was gevonden met haar broer maar Blue was erg bang. Nou ze doet het geweldig lief voor alles en iedereen. Maar alles moet wel met geduld en rust gaan. Onverwachte bewegingen harde geluiden schrikt ze nog wel van. In Blue zit totaal geen kwaad. We zoeken voor blue mensen met ervaring met zeer bange honden. Blue Is lang niet meer zo bang maar ze moet wel ergens komen waar ze weten hoe mee om te gaan, geen gezin met kleine kinderen niet om dat blue wat zal doen dat zou ze nooit doen maar voor de onverwachte bewegingen en drukt om haar heen. Dus mensen met grote kinderen of zonder kinderen. Geen mensen waarvan allebei werken. Blue Is voor 90% zindelijk maar af en toe nog een ongelukje. Blue heeft een andere hond nodig dus we plaatsen haar niet alleen een jonge hond waar ze zich aan op kan trekken en lekker mee kan spelen. Ook geen dominantie honden. Blue zit nu ook in de opvang bij een jonge hond van een jaar en dat zijn dikke vrienden. Blue vind mannen nog wat eng maar gaat steeds beter en met geduld komt dat zeker goed.

UPDATE 3 : Lieve dierenvrienden we hebben jullie hulp nodig voor het hondje Blue. Zoals jullie weten zijn wij een non-profit organisatie, en helpen honden in het buitenland en we vergeten de honden die in Nederland zitten, en hulp nodig hebben ook niet. Blue Is voor de Kerst naar Nederland gekomen omdat er een adoptant was, maar al snel kwamen we er achter dat Blue daar niet klaar voor was. Dus is ze in de opvang geplaatst. Bleu zit nu al meer dan een maand in de opvang en ze is goed aangekomen,met andere honden dat gaat heel goed en daar heeft ze veel steun aan, want mensen zijn zo eng 😔 ze gaat wel naar haar opvang mama,bij haar opvang Papa blijft ze uit de buurt, en als bezoek komt trekt ze zich terug en die moeten haar met rust laten. Geluiden,bij beweging schrikt ze en rent ze weg. Wandelen aan de riem gaat al helemaal niet. Ze is zo bang gisteren is ze ter observatie een dag bij mij geweest, en na overleg met de dierenarts gaat dit meisje het in ons land niet redden zonder medische hulp. En we hebben het advies gekregen haar zylkene pillen te geven en een Adaptil band om te gaan doen. We willen zo graag dat dit meisje op een gegeven moment ook gelukkig gaat worden, en haar stress en angst voor alles en iedereen zal verminderen zodat dit meisje ook een liefdevol veilig thuis zal vinden, maar dit kost heel veel geduld en tijd en zonder deze hulpmiddelen komen we er niet!!! Maar dit brengt zulke hoge kosten met zich mee want ze zal dit minimaal 5 maanden moeten gaan gebruiken en dan na overleg met de dierenarts zullen we gaan kijken of we misschien een van de twee kunnen gaan weglaten of nog doorgaan. Maar hierbij hebben we hulp nodig om Blue te helpen. https://www.medicanimal.nl/Zylkene-voor-honden-k…/p/I0047794 en https://www.medicanimal.nl/Adaptil-Halsband/p/I9100501 de zylkene pillen 57 euro de band 28 euro dit zeker 5 maanden trekken we niet zonder hulp. Daarom vragen wij jullie hulp voor Blue. Hebben de website erbij gedaan waar het goedkoper is dan bij de dierenarts. Want we hebben hulp nodig en zullen ook over alles eerlijk en open zijn. Ze gaat over twee weken naar een ervaren opvang en we hebben jullie hulp nodig. Alles helpt ALSTUBLIEFT geef Blue een kans. We vragen dus om financiële steun. Van alles wat binnenkomt krijgt iedereen alles te, zien dat er de medicijnen en banden voor Bleu voor worden gekocht. U kunt het storten naar naar de stichting omdat er mensen zeggen dat ik het geld niet ga gebruiken voor Blue maar voor mij zelf. Kunnen jullie Blue helpen en het over maken naar de stichting. Margo heeft het rekeningnummer. Heel onhandig omdat nu de stichting de spullen moet kopen en weer moet versturen maar dan heb ik er niks meer mee te maken en doen we het op deze manier. Groetjes Marcha.

Deel op Facebook
  • Marcha : + 31 615 96 88 57

HEEFT U INTERESSE IN BLUE ?

Vul dan ons aanvraag formulier in voor adoptie, dit geeft ons al een zeer goede indicatie wat uw situatie en motivatie is. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op, dit per mail of telefoon. Indien er tot een akkoord voor huisbezoek wordt overgegaan zetten wij de hond in pre-reservatie.

Volg ons op Facebook ! 

© St. A Comfort Zone For Animals 2017