Adoptie honden – A Comfort Zone for Animals

A COMFORT ZONE FOR ANIMALS

LILLY EN CAYA

  • Geslacht : Teefjes
  • Geschatte leeftijd : Lilly 5 a 6 jaar / Caya 2 jaar
  • Grootte : Klein
  • Verblijfplaats : NL

INFO

MET SPOED nieuw liefdevol thuis gezocht. Wij zijn lily en caya we zijn nu twee jaar In Nederland. Maar we zoeken een nieuw huisje.
Moeder (5/6)lily en dochter (2)caya we zijn onafscheidelijk Lilly 30 cm hoog Caya 36 cm hoog, kunnen niet zonder elkaar. Ze zijn geënt zijn gechipt en hebben een paspoort en zijn gesteriliseerd.
Ze kunnen goed met kinderen,honden,katten overweg. Zijn sociaal soms schuw naar de handen toe (dit is als sinds ze bij ons zijn). Zindelijk lopen goed aan de lijn. En kennen woord wacht als stop voor bij de stoep. Ze kunnen niet los als niet omheind is, kennen de basis commando’s.
Even wat meer over lily. Dat is de mama,
Lily is een rustige hond, houd van wandelen knuffelen en lekker warme dekentjes. Ze speelt heel zelfde met een knuffeltje is heel zachtaardig naar kinderen en doet geen vlieg kwaad.
Ze heeft een vetbult op der heup maar volgens DA is dat geen probleem hoefd niet weggegaald te worden. Wel heeft ze last van der heupen en knien er zit wat ruimte in. Hiervoor heeft ze metacam.
Verder ben ik een schoothondje knuffel graag en speel soms even lekker met me dochter. Maar mijn favo bezigheid is wandelen en daarna lekker languit op de bank tukkelen. Mijn dochter caya is echt mijn maatje maar soms wil ik ok even pauze van haar. Verder kan ik goed met katten en eigenlijk alles wel omgaan. Aan de lijn trek ik nog wel maar daarvoor is een trektuigje voor mij. Ik blaf heel soms als ik Iers hoor. Heb nog wel een angstig momentje als iemand hand omhoog dochter caya is 2 jaar oud. Hou van doerakken maar ook erg van knuffelen katten en kinderen alleen aan de lijn wil ik soms nog wel beetje onwennig zijn naar andere honden ben niet bang hoor maar voorzichtig.
Ben waaks als iemand voorbij loopt en ik sta bij het raam blaf ik. Ook als iemand aan de deur is.
Ben soms met als me mama schuw voor een hand maar daarna kwispel ik net zo hard weer. My favoriete spelletje is knuffels slopen maar ik weet welke van mij zijn en welke niet. Owjaa ik ben wel wagenziek maar met pilletjes kwijl ik alleen erg maar spuug ik niet.
Wij zijn gewent aan een huis waar we vrij in de tuin los kunnen. We hebben nu baasjes bij bijna altijd thuis zijn en anders is er een oppas. Zijn getrained tot max 4.5 uur alleen. We slapen boven bij de bazen naast hun bed heerlijk in een mandje. Zijn wel beide bang voor vuurwerk.
Wij eten droogvoer sensitive want mama lily wil anders soms nog wel eens buikpijn. 
Voor meer info kan u het aanvraag formulier invullen of bellen naar marcha de contactpersoon voor Lilly en Caya, tussen 10u30 en 20u.

Deel op Facebook
  • Marcha : + 31 615 96 88 57

HEEFT U INTERESSE IN LILLY EN CAYA ?

Vul dan ons aanvraag formulier in voor adoptie, dit geeft ons al een zeer goede indicatie wat uw situatie en motivatie is. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op, dit per mail of telefoon. Indien er tot een akkoord voor huisbezoek wordt overgegaan zetten wij de hond in pre-reservatie.

Volg ons op Facebook ! 

© St. A Comfort Zone For Animals 2017